team thumb

Tehcnológia

Tekintettel arra, hogy a minőségi szalagfűrészek gyártásához használt technológia az egyik legfontosabb elem, amelyet figyelembe kell venni, a legmodernebb berendezéseket használjuk, amelyek szakembereinkkel együtt javíthatják a szalagfűrész minőségét és vágási képességeit.

Az utóbbi években rohamos technológiai fejlődésen megy keresztül minden, ezért folyamatosan dolgozni és folyamatosan innoválni kell a faforgácsolás folyamatát, így egyre üzleti és jövedelmezőbbé válik.

Közeli kapcsolatban állunk a szakosodott intézményekkel, amelyekkel új termelési technológiák kifejlesztésén dolgozunk, és ahol kivizsgáljuk ügyfeleink problémáit.We are in close contact with specialized institutions, alongside which we are working on developing new production technologies and researching the issues with which our customers.

Az esetleges használati problémákról szóló információk összegyűjtésével megtudhatjuk, hogy hol vannak a szalagfűrészlapnak problémái, és mit tudunk tenni a szalagfűrészlapok kitermelésének javítása érdekében.


We make blades become alive

Az új technológia függvényében..

35 évnyi területen végzett munkám során számos olyan okot tapasztaltam, amelyek megnehezítik a terhelést és fontos szerepet játszik az egész fafeldolgozásban.

Urban Janos
A-LAP Kft Owner

Minőség

A minőség a legfontosabb dolog, amit szem előtt tartunk a fűrészlap gyártás során. Szakembereink tudása a legfrissebb technológiához igazodik, és az eredmények nem marad el. Több mint 30 évesek vagyunk, és folyamatosan benne vagyunk a fejlesztési folyamatokban, amelyek új lélegzetet hoznak a faiparba.

Közeli kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, és megpróbáljuk őket segíteni tanácsokkal, hogy termelékenyebbé váljanak, és üzemük évről évre növekedjen, anélkül, hogy nagy beruházásokat kellene tenniük.


Tehcnológia

A technológiai folyamat amelyen a szalagfűrészlapok mennek keresztül nagyon fontos, és ha ez a folyamat hatványozódik a legújabb berendezésekkel, valamint a jól képzett munkaerővel, akkor az eredmények láthatóan jobbak.

Egy másik meghatározó dolog a berendezések és szakértők mellett, a minőségi alapanyag, amit használunk, szintén meghatározó a végtermék végső minőségében.

Get a Quote