Üdvözli Önt az A-Lap Kft!

Urbán János egyéni vállalkozóként 1976-ban kezdte tevékenységét, amelyben különböző fém eszközöket és szerszámokat készített többféle ipar számára, így került kapcsolatba a fűrészlappal is. 1991-ben megalapította az A-Lap Kft.-t, amely keretében már csak a fűrészlapok gyártására és karbantartására helyezte a hangsúlyt, Magyarországon, Tápiószecsőn. Azok számára, akik a karbantartási szolgáltatást is igénybe veszik kiemelkedően hosszú élettartamú fűrészlapot tud biztosítani a cég.

Széleskörben kínálunk fűrészlapot és gattert a faipar számára. Fűrészlapjaink az asztalosiparban használatos 8mm –es szélességtől, a rönkhasító fűrészlapok 360 mm szélességéig elérhetőek .

2 Fő célunk
45 Alkalmazottak
5000 Évi kiszállítás:

Történetünk

Az 1991-es cégbejegyzés óta, elkötelezetten a magas minőségű fűrészlap gyártásra és karbantartásra törekszünk. Évről évre javítjuk a piac lapjait és mindig a minőség tartott minket az élvonalban.

Alapanyagok

Az A-Lap Kft. korán felismerte, hogy a minőségi gyártás érdekében a magyar szalagacél alapanyagról át kell térni az osztrák Martin Miller (MM) cég acélszalagjára, amivel később 20 éven át dolgozott., A MM céget felvásárolta a Böhler-Uddeholm Company. Ettől kezdve a Böhler-Uddeholm Company által gyártott szalagacél képezi gyárunk alapanyagát, amely a Voestalpin cégcsoport része.

Folytatás:A minőséget, a Martin Miller és Böhlerstrip márka és a speciális anyagösszetétel fémjelzi a szalagacél alapanyagához, amelyet használunk.

Minőség:A minőségi acél alapanyag, amit használunk, a legnagyobb európai gyár, a Voestalpine Ausztira által szavatolt.

Technológia

A technológiai felszereltség az egyik legfontosabb összetevője a gyártásnak, ezért mi állandóan magas színvonalon tartjuk gépparkunkat.

Agépek amelyeket használunk, főként a svájci Iseli gyárban készültek a legutolsó technológia szerint , hiszen tudjuk, hogy a legjobb termékek előállításához ez szükséges.

A személyzet jól képzett és felkészült arra, hogy megoldjon minden kihívást, ami a fűrésziparban előrfordul.

Elképzelésünk

Fő célunk, olyan minőségi termékek gyártása, amely a partenerek szükségletén alapul. A vevői vélemények alapján fejlesztettük a minőséget a végső termékekig.

Elhivatottságunk megmutatkozik abban, hogy a fűrészelést minőségében mennyiségében elősegítő kiegészítőket találunk fel és alkotunk meg. Ez nem minden, hiszen tudjuk növelni a profitját, miközben költségei csökkenek.

Our brochure

2016-2017 brochure available for download
Kérjen ajánlatot!