Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűrészlapok karbantartása szakmai hozzáértéssel

Fűrészlapok karbantartása szakmai hozzáértéssel

A fűrészlapok karbantartása szakszerűen történik meg, ha szakemberre bízza a feladatot! A megvásárolt termékekről később is gondoskodunk!

A famegmunkáláshoz használt fűrészlapok méretben, típusban sokféle típusát használják a fa feldolgozó üzemek, bútorasztalosok, de mindben közös, hogy karbantartás nélkül használhatatlanná válnak. A fűrészlapok karbantartásának elhanyagolása ugyanis oda vezet, hogy a fűrész élettartama jelentősen lerövidül. Ez anyagi kárral jár, hiszen a fűrészlap vételára nem térül meg, hanem ráfizetést jelent a tulajdonosnak, hiszen rövid időn belül költenie kell egy újabb fűrészlap megvásárlására.

A fűrészlapok karbantartásának elhanyagolása nemcsak az élettartamra van negatív hatással, hanem az eszköz hatékonyságára is. A romló hatékonyság azzal jár, hogy a fűrészlap rosszabbul teljesít, megbízhatatlanabbul lehet vele dolgozni. A fafeldolgozás egyszerre lesz lassabb, rosszabb minőségű és akár balesetveszélyesebb is. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a rosszul vagy nem rendszeresen karbantartott fűrészlapok több energiát is használnak munka közben!

Annak érdekében, hogy a faipari eszközt a legjobb teljesítménnyel tudja használni, magas szintű munkát végezhessen vele és az ára is megtérüljön, a fűrészlapok karbantartására rendszeresen időt kell szakítani. Amennyiben nem rendelkezik felkészült vagy a feladat elvégzéséhez elegendő idővel rendelkező munkaerővel, keressen minket bizalommal!

A fűrészlapok karbantartása első sorban a fűrészlap élezését jelenti. Az élezés messze nem az egyetlen művelet, amit a karbantartás magában foglal. Ezen kívül a fürészlap típusa szerint ide tartozik egyebek mellett a tisztítás, terpesztés, stellitezés, hengerlés és síkegyengetés is.

Érdeklődjön a fűrészlapokkal kapcsolatos szolgáltatásainkról a megadott elérhetőségeink egyikén!
Tartalomhoz tartozó címkék: Karbantartás