Körfűrésztárcsák, gyalukések, marók a fa és fémforgácsoló ipar számára közvetlenül
az A-Lap Kft-től

2018-ban, termékpalettánk bővítésének érdekében, szoros együttműködésbe kezdtünk a francia ONCI vállalattal, elsősorban a körfűrésztárcsák területén. Az ONCI a teljes szerszám palettát kínálja különböző anyagok megmunkálásához: fa, forgácslap és színesfémek minden tipusú fűrészeléséhez.

A legmegfelelőbb eszközök kiválasztásában közös technikai csapatunk, a felhasználási igények figyelembevételével, segít önnek.

Fűrészüzemeknek

A fűrészüzemek szakmai segítőjeként szeretnénk ismertté válni. A körfűrészlapok tekintetében közel 100 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ONCI válalattal működünk együtt. Saját tapasztalataink a társcég ismeretanyagával gazdagítva már csaknem minden fűrészelés közben felmerülő problémára megoldást kínál. Nagy méretválasztékunk (100-2500 mm átmérőjű körfűrészlapok), és partnerünk rendkívül jó piaci helyzete, az ágazat legkedveltebb beszállítójává tett minket.

Másodlagos faipar számára

Szerszámok (fűrészlapok, marófejek, gyalukések...) vásárolhatók a másodlagos fafeldolgozók (asztalosok, ácsok, bútorgyártók, parketta gyártók stb.) számára is. Legyen az szabványos vagy speciális termék, kérjen ajánlatot az Ön igényeinek és a megmunkált anyagoknak megfelelően!