team thumb

Technológia

Tekintettel arra, hogy a minőségi szalagfűrészek gyártásához használt technológia az egyik legfontosabb elem, amelyet figyelembe kell venni, a legmodernebb berendezéseket használjuk, amelyek szakembereinkkel együtt javíthatják a szalagfűrész minőségét és vágási képességeit.

Az utóbbi években rohamos technológiai fejlődésen megy keresztül minden, ezért folyamatosan dolgozni és folyamatosan innoválni kell a faforgácsolás folyamatát, így egyre üzleti és jövedelmezőbbé válik.

Közeli kapcsolatban állunk a szakosodott intézményekkel, amelyekkel új termelési technológiák kifejlesztésén dolgozunk, és ahol kivizsgáljuk ügyfeleink problémáit.

Az esetleges használati problémákról szóló információk összegyűjtésével megtudhatjuk, hogy hol vannak a szalagfűrészlapnak problémái, és mit tudunk tenni a szalagfűrészlapok kitermelésének javítása érdekében.


We make blades become alive

Az új technológia függvényében..

35 évnyi területen végzett munkám során számos olyan okot tapasztaltam, amelyek megnehezítik a termelést és fontos szerepet játszik az egész fafeldolgozásban.

Urban Janos
A-LAP Kft Owner

Minőség

A minőség a legfontosabb dolog, amit szem előtt tartunk a fűrészlap gyártás során. Szakembereink tudása a legfrissebb technológiához igazodik, és az eredmények nem marad el. Több mint 30 évesek vagyunk, és folyamatosan benne vagyunk a fejlesztési folyamatokban, amelyek új lélegzetet hoznak a faiparba.

Közeli kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, és megpróbáljuk őket segíteni tanácsokkal, hogy termelékenyebbé váljanak, és üzemük évről évre növekedjen, anélkül, hogy nagy beruházásokat kellene tenniük.


Technológia

A technológiai folyamat amelyen a szalagfűrészlapok mennek keresztül nagyon fontos, és ha ez a folyamat hatványozódik a legújabb berendezésekkel, valamint a jól képzett munkaerővel, akkor az eredmények láthatóan jobbak.

Egy másik meghatározó dolog a berendezések és szakértők mellett, a minőségi alapanyag, amit használunk, szintén meghatározó a végtermék végső minőségében.